Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PROMET U SPLITU Policija mu u autu našla šipku s bodežom

PROMET U SPLITU Policija mu u autu našla šipku s bodežom

Vozač je već poznat kao počinitelj prometnih prekršaja

Policija je u petak, oko 22.55 sati, u Vinkovačkoj ulici u Splitu zaustavila vozilo koje je vozio 36-godišnjak. 

Nije se htio podvrgnuti testu na prisutnost alkohola i droga u organizmu, a utvrđeno je i kako upravlja vozilom nakon izvršnosti rješenja, a prije ponovnog stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom.

'Utvrđeno je da posjeduje metalnu šipku s bodežom, odnosno hladno oružje, koje je pogodno za napad ili nanošenje ozljeda. U optužnom prijedlogu zatraženo je da mu se odredi zadržavanje zbog opasnosti od ponavljanja prekršaja, izrekne kazna zatvora od 30 dana i novčana kazna od 500,00 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije 12 mjeseci. Odveden je na sud', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu