Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Proslava Dana Splitsko-dalmatinske županije u Centru za posjetitelje Skrivena Dalmacija

Proslava Dana Splitsko-dalmatinske županije u Centru za posjetitelje Skrivena Dalmacija

Županija u subotu, 28. rujna, daruje besplatni ulaz

Dan Splitsko-dalmatinske županije i blagdan sv. Jeronima, 30. rujna, svakako je dan koji zaslužuje obilježavanje na poseban način, a idealna prilika pruža se u subotu, 28. rujna, kada vrijeme sa svojom obitelji ili prijateljima možete provesti kvalitetno, sadržajno i zanimljivo u Centru za posjetitelje Skrivena Dalmacija.

Povodom dana Splitsko-dalmatinske županije, koja je nositelj projekta Skriveni habitati, u sklopu kojega je izrađen i Centar za posjetitelje Skrivena Dalmacija, sve posjetitelje očekuje besplatan ulaz uz stručno vođenje.

Stručna vođenja su u jutarnjim terminima na svaki puni sat, 9.00, 10.00, 11.00, 12.00,  a u popodnevnom terminu u 13.00 i 15.00 sati.

Ovaj projekt podsjeća na uspješne i važne dosadašnje projekte i programe županije. Ulaganje u nove tehnologije, poticanje izvrsnosti, a posebno disperzija turista s obale u Dalmatinsku zagoru, kao i promicanje kulturološkog turizma.

Centar za posjetitelje postao je središte turističke ponude koja aktivno promiče kulturnu i prirodnu baštinu, pružajući posjetiteljima jedinstveno iskustvo tijekom cijele godine.

To pokazuju i brojke s preko 16.000 posjetitelje, više od 5000 zadovoljnih stranih posjetitelja koji su otkrili Skrivenu Dalmaciju zahvaljujući 'Zelenoj liniji', koja je pretvorila Dugopolje u polazišnu točku za izlete u unutrašnjost Dalmacije kao i više od 300 uspješno provedenih radionica i 8000 zadovoljnih grupnih posjetitelja koji su sudjelovali na njima.

'U narednom razdoblju, Centar, sa Splitsko-Dalmatinskom županijom, partnerima i dionicima projekta, nastavit će s unaprjeđenjem stalnog postava, provedbom edukacijskih programa i poticanjem održivog i cjelogodišnjeg turizma. Radujemo se prilici ugostiti Vas u Centru za posjetitelje Skrivena Dalmacija', poručuju iz Centra.

Vaša reakcija na temu