Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Recidivist zaustavljen u Kaštelima, odbio test na droge pa završio iza rešetaka

Recidivist zaustavljen u Kaštelima, odbio test na droge pa završio iza rešetaka

Dobio 59 dana zatvora i zabranu upravljanja vozilima B kategorije na dvije godine

U utorak, 10. rujna 2024., oko 1 sat policijski službenici zaustavili su u Kaštel Štafiliću osobno vozilo kojim je upravljao 26-godišnjak za kojeg je provedenom kontrolom utvrđeno da kod sebe nema vozačku dozvolu. Odbio se ujedno podvrgnuti testu ispitivanja prisutnosti droge u organizmu. 

Budući da se radilo o povratniku u činjenju prometnih prekršaja, doveden je u postaju i uhićen, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Nakon provedenog postupka vozač je uz optužni prijedlog odveden na općinski prekršajni sud. Sud je donio odluku da je kriv zbog počinjenja prekršaja - izrekao mu je kaznu zatvora od 59 dana i zaštitnu mjeru zabranu upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od dvije godine.

Vaša reakcija na temu