Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rekonstruira se cesta Dugobabe-Vlake

Rekonstruira se cesta Dugobabe-Vlake

Sve bi trebalo biti završeno za 10-ak dana

Na području Općine Klis u Dugobabama Županijska uprava za ceste Split privodi kraju rekonstrukciju prometnice ŽC 6133, dionica Vlake do groblja, u dužini od 1600 metara. Radovi obuhvaćaju izradu kolnika širine 5,5 metara. 

Upravo se dovršavaju radovi na postavljanju gornjeg sloja asfalta i uređenju bankina. Tijekom sljedećeg tjedna završit će se postavljanje prometne signalizacije, nakon čega slijedi tehnički pregled i predaja novoobnovljene prometnice na korištenje građanima za 10-ak dana. 

Također, u sklopu ovih radova, pojavila se potreba za izmještanjem postojećih vodovodnih cijevi u trupu ceste.

'Ova prometnica ima izniman značaj za stanovnike Dugobaba i cijele naše zagore, jer omogućava bolju povezanost i sigurnost u prometu. Dugogodišnja potreba za obnovom dotrajale i neuvjetne prometnice napokon je ispunjena, čime će se značajno poboljšati kvaliteta života u ovom području. U ovu investiciju, Županijska uprava za ceste Split uložila je 330.000,00 eura, a izvođač radova je tvrtka Gradina-mont. d.o.o.', poručuju iz Županijske uprave za ceste.

Vaša reakcija na temu