Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SAJMENI DAN Planira se održati u Veteranskom centru u Sinju

SAJMENI DAN Planira se održati u Veteranskom centru u Sinju

Počinju prijave

U pripremi je organizacija 'Sajmenog dana' koji bi se održavao u Veteranskom centru - Podružnica Sinj, tijekom boravka svake grupe korisnika na smještaju, dakle u pravilu svakih 20 dana.

'Temeljem toga pozivamo sve zainteresirane branitelje i članove njihovih obitelji ujedno nositelje OPG-a, obrtnike, braniteljske zadruge i druge oblike registrirane djelatnosti koji su zainteresirani za sudjelovanjem na Sajmenom danu', pozivaju iz VC Sinj.

Tako bi u prostorijama VC Sinj za korisnike centra, ali i za sve zainteresirane sugrađane koje bi također uključili u 'Sajmeni dan', zainteresirani proizvođači na prodaju izložili svoje proizvode i usluge: rukotvorine, suvenire s naglaskom na Sinj i Cetinski kraj, određene prehrambene proizvode (med, marmelada, voće, vakuumirani proizvodi kao što su sir, pršut i ostale delicije...), turističke rekvizite, promidžbeni materijali i sl.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj 091 615 94 68, ili 021 243 690, kao i na e-mail: info.sinj@veteranskicentar.hr.

'Po izvršenim prijavama odredit će se dan i vrijeme sajma, o čemu će zainteresirani na vrijeme biti obaviješteni, kao i ostala javnost. Vjerujemo u dobar interes naših sugrađana posebno hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji koji će se odazvati na ovaj poziv. Cilj je proširiti zanimljivosti događanja u Veteranskom centru, a korisnicima omogućiti kupnju autohtonih proizvoda, rukotvorina ili suvenira s područja Cetinskog kraja', zaključuju iz VC Sinj.

Vaša reakcija na temu