Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SHOPPING LUDILO U SPLITU Pogledajte kako je završila prepirka ispred dućana

SHOPPING LUDILO U SPLITU Pogledajte kako je završila prepirka ispred dućana

Istražit ćemo događaj. Ništa nam nije prijavljeno - poručili su iz policije

Splitom se proširila snimka brutalnog nasilja zabilježenog u Držićevoj ulici. Nakon prepirke pred dućanom u centru grada, dvojica muškaraca povlače se na obračun u zaklonjeni dio ulice.

Do borbe zapravo nije ni došlo jer je jedan iskoristio nesmotrenost oponenta te ga punom snagom udario nogom u glavu dok je sagnut vezivao špigetu. Čovjek se srušio i u nesvijesti ostao ležati na zemlji.

U splitskoj policiji upoznati su sa snimkom.

- Događaj nam nije prijavljen. Nitko nije zvao zbog narušavanja javnog reda i mira, niti smo dobili obavijest o ozlijeđenom iz bolnice. Snimku smo pregledali te ćemo provesti kriminalističko istraživanje' - kazali su nam večeras u splitskoj policiji.


Vaša reakcija na temu