Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠOK U VOJKA KRSTULOVIĆA Osvanuli stupići na pločniku, stanari ostali bez parkirališnih mjesta

ŠOK U VOJKA KRSTULOVIĆA Osvanuli stupići na pločniku, stanari ostali bez parkirališnih mjesta

'Spremni smo za dogovor', odgovaraju iz Banovine

Stanovnici Ulice Vojka Krstulovića ostali su bez parkirališnih mjesta s lijeve strane ceste. Unatoč dogovorima i prijedlogu nacrta kako se o obje strane mogu parkirati automobili, samo su osvanuli stupići. Radi se inače o jednom od najproblematičnijih splitskih kvartova za parkiranje pa su tim više revoltirani.


- Nevjerojatno, ne možemo vjerovati da se ovo dogodilo! Rješenje je jednostavno, prezentirali smo ga i sve dogovorili, a onda ovakav šok - kaže nam stanar.

A ideja je došla, kažu u Banovini, iz Gradskog kotara.

- Ako su stanari nezadovoljni i inicijativa došla mimo njihovog znanja, slobodno neka dođe predstavnik stanara na sastanak. Spremni smo na kvalitetno rješenje - kazao nam je Damir Babić, voditelj održavanja.

Vaša reakcija na temu