Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Pleško Stipe Mađor: Otvorit ćemo Turističku palaču prije Svetog Duje

Stipe Mađor: Otvorit ćemo Turističku palaču prije Svetog Duje

Očekujemo uporabnu dozvolu do Uskrsa, potom ide useljenje djelatnosti i papirologija

Najdalje za Svetoga Duju u obnovljenoj Turističkoj palači moći će se popiti kava. Ovako najslikovitije možemo označiti kraj svih radova koji su se prolongirali gotovo godinu dana zbog arheoloških nalaza i mijenjanja uređenja okoliša na zahtjev konzervatora.

Kako nam je potvrdio plodouživatelj Stipe Mađor, u utorak je počeo tehnički pregled, za sada je sve kako treba te ostaje još samo riješiti 'papirnati dio'.

- Očekujemo uporabnu dozvolu do Uskrsa. Potom ide useljenje djelatnosti i papirologija za minimalne tehničke uvjete njima. Prije Svetog Duje svakako se očekuje svečano otvorenje - najavio nam je Mađor.

Vaša reakcija na temu