Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEŠKA OZLJEDA ORBITE OKA Muškarac koji je prebio prometnog redara u Stobreču predan je pritvorskom nadzorniku

TEŠKA OZLJEDA ORBITE OKA Muškarac koji je prebio prometnog redara u Stobreču predan je pritvorskom nadzorniku

Policija je dovršila kriminalističku obradu

Pritvorskom nadzorniku predan je 53-godišnjak koji je u subotu oko 19 sati u Stobreču prvo verbalno, a zatim i fizički napao 54-godišnjeg  prometnog redara dok je obavljao poslove iz svoje nadležnosti.  

Redar je zatražio liječničku pomoć i utvrđena mu je teška tjelesna ozljeda orbite oka. Nakon ukazane pomoći otpušten je iz bolnice.

'Policijski službenici Druge policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi', potvrdili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako smo već pisali, muškarac koji je napao prometnog redara uopće nije bio predmet njegovog postupanja, već je prolazio automobilom. Spazivši prometnog redara, odmah se okomio na njega. Izašao je iz auta i počeo vikati da što on tu uopće radi. Udario ga je šakom u glavu.

Vaša reakcija na temu