Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Pronađite 10 najnovijih poslova na posao.hr. Istražite ponude koje odgovaraju vašim vještinama i ambicijama te se prijavite već danas!

M.M. Elektro d.o.o. traži Električara / Montera fotonaponskih sustava i Referenta nabave (m/ž) za rad u Splitu. Poslodavac nudi rad u dinamičnom timu i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 01.09.2024.

Pitter d.o.o. traži Nautičkog tehničara (m/ž) za rad u Trogiru. Potrebna je srednja stručna sprema, prednost imaju kandidati s iskustvom u radu s nautičkom opremom i u charteru, te poznavanje engleskog jezika. Nudi se konkurentna plaća, stimulativni paket beneficija, mogućnost napredovanja i rad uz stručni tim profesionalaca. Prijavite se putem linka do 13.09.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električare (m/ž) za rad u Linzu, Gornja Austrija. Kandidati trebaju imati završenu školu za električara ili relevantno iskustvo, dobro poznavanje njemačkog jezika (B1), te vozačku dozvolu i vlastiti prijevoz. Nudi se plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetnu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Vozača - Dostavljača u internet prodavaonici (m/ž) za rad u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Nudi se rad u prijateljskom okruženju, priliku za stalno zaposlenje, redovita primanja uz dodatke i atraktivne stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 20.09.2024.

Atena - Smart Care, s.r.o. traži Konzultanta (m/ž) za agenciju za zapošljavanje u Splitu. Potrebno je iskustvo u zapošljavanju, izvrsne komunikacijske vještine, poznavanje engleskog jezika i MS Office paketa. Nudi se stalno zaposlenje, bonusi, profesionalni razvoj i fleksibilnost radnog vremena. Prijavite se putem linka do 8.9.2024.

Deltron d.o.o. traži Prodajnog predstavnika za servis i održavanje (m/ž) u Splitu. Idealni kandidat treba imati SSS/VSS/VŠS, odlične komunikacijske vještine, iskustvo u prodaji i znanje engleskog jezika. Nudi se stalni radni odnos s mogućnostima napredovanja, dodatnim zdravstvenim osiguranjem, Multisport karticom i drugim pogodnostima. Prijavite se putem linka do 8.9.2024.

Le Méridien Lav, Split, traži više kandidata za novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Podstrani. Nudi se rad u međunarodnom okruženju, izazovi, edukacije i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 8.09.2024.

Ramda d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Kaštel Sućurcu. Zapošljavanje je na određeno vrijeme uz mogućnost prelaska na neodređeno, a rad se odvija u dvije smjene uz pokrivanje troškova prijevoza. Prijavite se putem linka do 2.9.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Splitu. Tražimo aktivne vozače koji su marljivi, snalažljivi i odgovorni. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži više kandidata (m/ž) za više lokacija u Splitu. Prijavite se putem linka do 30.08.2024. a za poziciju sezonski Radnik (m/ž) do 9.9.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Vaša reakcija na temu