Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UPOZORENJE TVRTKE PROMET 'Pojavila se lažna ponuda, nude se nepostojeće kartice'

UPOZORENJE TVRTKE PROMET 'Pojavila se lažna ponuda, nude se nepostojeće kartice'

'Ne nasjedajte'

Iz tvrtke Promet Split uputili su upozorenje o lažnoj ponudi koja se pojavila na društvenim mrežama. U njeno se ime, naime, nude nepostojeće kartice za javni prijevoz.

'Želimo jasno istaknuti da se radi o prevari te vas molimo da ne nasjedate na ovakve ponude', istaknuli su te priložili primjer prevarantske objave.


Službene informacije i ponude Prometa, nadalje su napomenuli, uvijek se mogu provjeriti isključivo preko njegovih službenih kanala - web stranice, mobilne aplikacije i društvenih mreža. U slučaju bilo kakve sumnje, poručili su, građani im se slobodno mogu obratiti za točne informacije.

Vaša reakcija na temu