Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Bulj s povezom preko očiju stao pred autobus Prometa Makarska

VIDEO Bulj s povezom preko očiju stao pred autobus Prometa Makarska

Sinjski gradonačelnik upozorava kako se ugrožavaju životi djece i putnika

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj danas je s povezom preko očiju stao pred autobus Prometa Makarska i nije mu dozvolio da napusti sinjski kolodvor. Učinio je to prije nego se obratio medijima kako bi još jednom upozorio na to da Mate Jujnović, vlasnik Prometa Makarska i sinjskog kolodvora, ugrožava živote djece i putnika. 

Bulj je reagirao nakon nedavne prometne nesreće u kojoj je sudjelovao autobus Prometa Makarska koji je prevozio učenike. Na sreću, sve je prošlo bez ozljeda. Vozač je na vrijeme primijetio dim i izveo svih iz vozila, a kada je krenuo gasiti požar, došlo je do samopokretanja autobusa koji je stražnjim dijelom upao u provaliju.

Bulj je tada prilično oštro reagirao u Saboru i kazao kako godinama upozorava na to da Jujnović ugrožava živote djece i putnika starim i neodržavanim vozilima. Tada je najavio i da će blokirati izlaz autobusima s kolodvora dok nadležne institucije ne poduzmu korake. 


Vaša reakcija na temu