Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com 'Bradata aukcija' u subotu u Backbaru Plana B

'Bradata aukcija' u subotu u Backbaru Plana B

Prihod ide Županijskoj ligi protiv raka Split

Svijet ima Movember, a Split Bradatu! Opet će biti pune šake brade vrsnim meštrima iz splitskih brijačnica kojima se ove godine pridružuju i brojni kolege iz cijele države i regije na jedinstvenoj humanitarnoj akciji 'Bradata aukcija', u subotu, 3.12. u Backbaru Plana B.

Zbog velikog broja kandidata brice će početi s radom nešto ranije, od 10 sati, a prvi na redu za brijanje bit će mladići iz Elektrotehničke škole Split. Prije podne krenut će i okupljanje motorista i njihov karusel, a na samom događaju koji će potrajati do večernjih sati, organiziran je i tematski glazbeni program.

Ove su godine brojna događanja prethodila glavnom eventu jer se iz godine u godinu sve veći broj entuzijasta pridružuje aukciji. Splicka scena osmislila je poseban program 'Mudrolije o mudima' s kojim su nastupali u Domu mladih i prošli tjedan pred skoro tisuću studenata u restoranu Kampus.

Potom, besplatno je pregledano više od 100 muškaraca u Splitu i Šibeniku, a ovog vikenda održava se i humanitarni teniski turnir parova ('Roditelj i dijete'), prihod od kojeg će naravno ići Županijskoj ligi.

Tap B proizveo je prvo pivo u svijetu koje je odležalo u bačvi od dingača, a pri kuhanju koristila i 'Nadalina' čokolada iz Dominikanske Republike. 'Mrka' mu je ime, diči se sa 7,5% alkohola i fantastičnim okusom, a sav prihod koji se od prodaje ove limitirane serije sakupi na Bradatoj, ide, naravno, Županijskoj ligi. Treba spomenuti i 'Meštra' kojeg dobro poznaje svaki bradonja koji drži do svoje brade jer je proizvođač pustio u prodaju limitiranu seriju posebno brendiranih vrhunskih ulja za njegu brade i brka. 'Sličice pričaju' su priča o predanom humanitarnom radu Luke Kanaeta zahtjeva zaseban tekst pa ćemo ga ovdje samo spomenuti, a tu je i Krešo Bengalka koji je bit akcije sažeo u spotu.


Dakle, u subotu pravac Plan B, a ako ne stignete ili vam se ne nose novci po džepovima (osim onih za majicu, ulje il' Tap B pivu), Bradatu aukciju možete podržati donacijom za brijanje nekog od kandidata uplatom na račun Županijske lige protiv raka Split: IBAN HR7024070001500328251 s napomenom 'Za Bradatu 2022. - ime i prezime kandidata'.

Bradatu aukciju organizira Županijska liga protiv raka Split uz podršku partnera: Ka'brada, PlanB, Rotary klub Split Plus, PromoPlan i Kazinoti & Komenda.

Bogati glazbeni program 3. prosinca

10.00-12.00 DJ Matthew Bee / Jazzy Morning Shaving Music

12.00-14.00 DJ Music Selector / Midday Moustache Rock

14.00-15.30 Little Sister / Live

16.00-17.30 Matthew Bee & The Ministry of Swing 

17.00-21.00 DJ Toni Tox and DJ Anna Blitz / After Shave Hits

Nedjelja, 4. prosinca na istom mjestu

19.00 TJ CICO (nakon dodjele nagrada pobjednicima humanitarnog teniskog turnira)

Vaša reakcija na temu