Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BABAROL Odlična hrana, smijeh do suza i bogat koncertni program

BABAROL Odlična hrana, smijeh do suza i bogat koncertni program

Trogirani i njihovi posjetitelji već danima uživaju u street food festivalu

Iza kule Kamerlengo u zalazak sunca s pogledom na more Trogirani i njihovi posjetitelji već danima uživaju u sadržaju koji za njih kreira vrijedna ekipa Babarol street food festivala.

Bilo da pričamo o kino programu za male i velike, natjecanju u pripremi dalmatinske rožate, glazbenom kvizu s bandom uživo ili likovnim radionicama za male umjetnike i velike ljubitelje dobre kapljice - Babarol nudi program za sve!

Velika zelena zona za uživanje u hrani, bogata street food ponuda, novi postav festivala i deserti koji izazivaju zazubice sve to danima mami osmijeh na lice. Bistro bar Corte predstavio se bao bunsima s piletinom i novitetom sendvičem od mortadele u focacci, Tunaholic fish bar burgerima od svježe tune, bistro Odma tu Roberta Predraga Žmire polpetama u šalši i bestsellerom janjećim raguom u prošeku sa suhom smokvom, a Slavoniju je predstavio bistro Androliko's koji je izazvao pravu pomamu za štrudlom od janjetine i čobancem koji se vikendom kuha u kotliću i širi zamamne mirise.

Najslađi desert festivala potpisuje pastry chefica Tea Mamut koja je ekskluzivno za Babarol pripremila teglicu od lješnjaka i pistacije nazvanu Šime koja se svakodnevno rasproda.

Večeras se gleda nogometno finale UEFA Europa lige a za smijeh do suza zadužen je bosanski stand up komičar Omer Hodžić s predstavom 'Normala'.

Četvrtak će obilježiti još jedan glazbeni kviz s bandom uživo pod nazivom 'Dalmacija u mom oku', a bogat koncertni vikend započinju Eni Jurišić i Vjeko Ključarić (24. 5.), Kuzma i Shaka Zulu (25. 5.) i legende hip hopa TBF koji zatvaraju festival u nedjelju popodnevnim koncertom uz humanitarni ručak.

'Još stignete posjetiti grad sretnog trenutka koji je postao i grad majstora street fooda! Ulaz je na sve događaje besplatan. Vidimo se na Babarol street food festivalu!', pozivaju organizatori.

Vaša reakcija na temu