Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Besplatna rock svirka u Azimutu: Iz Velike Britanije stiže Jesus Bolt

Besplatna rock svirka u Azimutu: Iz Velike Britanije stiže Jesus Bolt

Donose koncertnu promociju albuma 'Machine Gun Nest'

Trebalo bi biti dovoljno reći - besplatna rock svirka u petak u Šibeniku pa da klub bude pun, ali dodat ćemo još par 'sitnica' koje koncert britanskog dua The Jesus Bolt čine glazbenih događanjem koje se ne propušta zbog kvalitete glazbe. 'Kad bi PJ Harvey imala smisla za humor', 'Zvuče kao da Captain Beefheart, Kirsty MacColl i Richard Ashcroft jam-aju', samo su neke od tvrdnje kojima kritičari opisuju drugi album dua The Jesus Bolt iz Bristola - 'Machine Gun Nest'. Slušamo ih u petak, 24. svibnja, od 21.30 u Azimutu. Ulaz slobodan.

Klub Azimut i Agencija Rock svirke dovode bristolski duo The Jesus Bolt u Šibenik. Punokrvna britanska rock svirka prožeta mješavinom žanrova od surf rocka do folka donosi koncertnu promociju albuma 'Machine Gun Nest' u izvedbi Gerarda Starkiea i Hazel Winter koji jednostavno morate čuti.

Duo je dosad izdao dva EP izdanja: 'Error And Industry' (2018) i 'That Unwanted Present' (2019) i album prvijenac 'The Kid Got Electric' (2021.).

'Koncert The Jesus Bolta je vrhunska prilika da se publika prisjeti svih onih ljetnih glazbenih festivala i stranih izvođača koje inače ne bi imali priliku čuti. Jedan takav doživljaj čeka vas u petak u Azimutu kao jedan od zadnjih koncerta prije ljetne programske sheme', poručili su iz kluba. Ulaz na koncert The Jesus Bolt od 21.30 u petak je - oslobođen svih plaćanja.

Tko ne stigne na koncert u petak, može računati na onaj u subotu 25. svibnja kad u Azimut stiže Nemeček. Bend koji je rasturio na zadnjem koncertu u Azimutu i sprema se to ponoviti', poručuju iz kluba.

Vaša reakcija na temu