Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marijan Bubrić FABRIQUE TRAŽI ZVIJEZDU: Ovog četvrtka doznat ćemo pobjednika treće sezone pjevačkog showa

FABRIQUE TRAŽI ZVIJEZDU: Ovog četvrtka doznat ćemo pobjednika treće sezone pjevačkog showa

Show je lansirao brojna danas poznata pjevačka imena te čak šest kandidata Voicea

Ovog četvrtka doznat će se pobjednik treće sezone pjevačkog showa 'Fabrique traži zvijezdu', koji je lansirao brojna danas već poznata pjevačka imena kao što su Roko Blažević i Lorena Bućan te čak šest kandidata The Voice Hrvatska.

Pobjednica prve sezone glumica Uršula Najev, poznati skladatelj i osnivač klape Rišpet Pero Kozomara, pjevačica najdugovječnije splitske grupe Magazin Andrea Šušnjarapopularni mladi pjevač Matija Cvek odabrat će pobjednika između devet finalista! Pjevače će pratiti Tomislav Mrduljaš i Ivan Huljić, a one koji im se svide pozvat će u studio na probu.


- Navratite u četvrtak do Fabrique puba i pružite podršku našim mladim zvijezdama u usponu jer ima vaša podrška znači više od ičega - poručili su iz popularnog puba.

Pobjednika čeka veliki intervju na Dalmatinskom portalu, snimanje vlastite pjesme u studiju Tomislava Mrduljaša, put u Toscanu s F-toursom i samostalni nastup u Fabrique pubu.

Vaša reakcija na temu