Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO Na Dalmatia Toweru osvanula zastava hrvatske reprezentacije

FOTO/VIDEO Na Dalmatia Toweru osvanula zastava hrvatske reprezentacije

Dugačka je 105 metara

U nedjelju su alpinisti i navijači hrvatske reprezentacije na splitski Dalmatia Tower izvjesili navijačku zastavu hrvatske reprezentacije kao izraz podrške našoj nogometnoj selekciji uoči nadolazećeg Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Riječ je o zastavi dugačkoj 105 metara, a Dalmatia Tower najviši je neboder u Hrvatskoj sa 135 metara. Zastavu su samo za ovu priliku modificirali navijači iz Bribira i Crikvenice, a nakon čega s njom putuju u Njemačku.

Josip Komar, vlasnik Westgate Grupe, koja u svom portfelju drži Dalmatia Tower i AC Hotel by Marriott Split izrazio je ponos zbog ove akcije kazavši da je puna simbolike.

'Na dan grada Splita odnosno na blagdan sv. Dujma svečano smo otvorili najvišu zgradu u Hrvatskoj uz nezaboravan program, a sada smo organizirali profesionalne alpiniste i navijače naše reprezentacije da veliku zastavu na kvadratiće postavimo na Dalmatia Toweru. Zbog same visine tornja ali i njegova ekskluziviteta vjerujemo da će ova fotografija obići Hrvatsku i Europu ali i stići do stožera hrvatske reprezentacije i dodatno ih motivirati u pobjedama', izjavio je Josip Komar.

Damir Lukić, generalni menadžer AC Hotela by Marriott Split izjavio je:
'Ovo je najmanje što možemo napraviti za naše dečke koji su nas toliko puta ujedinili i pokazali da samo zajedništvom i emocijom možemo biti najbolji'.

Podsjetimo kako je izbornik Zlatko Dalić nazočio svečanom otvorenju Dalmatia Towera prilikom čega je projektu koji je zauvijek promijenio konture grada Splita izrazio podršku.

Inače, Europsko prvenstvo počinje u petak 14. lipnja, a već u subotu Hrvatska igra svoju prvu utakmicu protiv Španjolske nakon čega slijede grupni susreti s Italijom i Albanijom.

@dalmatinskiportal Na Dalmatia Toweru u Splitu osvanula zastava hrvatske reprezentacije Dugačka je 105 metara #croatia #dalmatiatower #hrvatskareprezentacija #nogomet #euro2024 original sound - Putopis
Vaša reakcija na temu