Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dora Barker FOTOGALERIJA Split potvrdio da je željan ekstremnih sportova!

FOTOGALERIJA Split potvrdio da je željan ekstremnih sportova!

Nedjelja rezervirana za međunarodno DONUT Split natjecanje

Red brzine, red vrućine, odlične zabave i novih iskustava - tako bi najbolje mogli opisati prvi dan automoto eventa DONUT Split koji se prvi put održao na Poljudu.

Danas su se u driftu natjecali domaći vozači, a pobjeda je otišla jednom od favorita nacionalnog natjecanja – Ivi Znaoru koji je rekao kako se drift u Hrvatskoj, zahvaljujući DONUTU, diže na neku novu razinu.

Uz Znaora, impresivne rezultate su ostvarili Marko Brdek na drugom i Toni Munivrana na trećem mjestu!

Drift je zainteresirao i mnoge poznate osobe među kojima je bila  i Katarina Smolić@katasplakata,  koja se s drift taxijem provozala čak 2 puta.

'Ovo je bilo moje prvo ovakvo iskustvo i baš sam se oduševila! Bilo me malo strah jer nisam neki adrenalinski tip. Ali kad sam se provozala prvi put, bilo mi je prekratko i morala sam još jedanput, a doći ću i sutra! Oduševljena sam cijelim projektom i drago mi je da Hrvatska i Split imaju event ovakvog tipa!', uzbuđeno nam je rekla Katarina.

Petra Čolak na DONUT je stigla iz Makarske s najpoznatijim rozim automobilom s društvenih mreža.

'Uglanjcala sam ga posebno za ovu priliku! Super mi je ovdje, veliki sam fan auta i drifta i svega povezanog s tim i jako mi je drago da se u Splitu ovako nešto organiziralo', izrazila je oduševljenje Petra.

Vožnju drift taxijem isprobali su i brojni drugi posjetitelji koji su, osim na stazi, mogli uživati i u odličnoj atmosferi van staze, u hladovini uz kavu, hladno piće ili ručak s nogu.

A baš u takvoj debeloj 'ladovini smo pronašli i Doru Barker, influencericu i fotografkinju koja je dubrovačku adresu zamijenila onom zagrebačkom.

'Ovo mi je treći Donut event, i top je, svaki je top! Drift taxi sam probala na prošla dva eventa, nadam se da ću i na ovom. Svakako se vidimo se i na budućim eventima!', kazala je Dora.

U nedjelju nas čeka veliki drift dan, drugi i posljednji ovogodišnjeg DONUT eventa uz međunarodno natjecanje i dodjelu nagrada pobjednicima oba dana natjecanja. Ulaznice za nedjelju moguće je kupiti na linku, a bit će ih moguće kupiti i na licu mjesta, na kućici na glavnom ulazu. Djeca do 6 godina imaju besplatan ulaz.

Vaša reakcija na temu