Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Info zona je ponovno nagrađena za najbolje informativno događanje u Europi

Info zona je ponovno nagrađena za najbolje informativno događanje u Europi

Osmislili su ga i realizirali s bibliobusom GKMM-a

Eurodesk je Info zoni drugu godinu zaredom dodijelio nagradu za aktivnost realiziranu u sklopu kampanje Time to Move. Ove godine nagrađeno je informativno događanje 'Eurodesk pop-up' koje je Info zona osmislila i realizirala u suradnji s bibliobusnom službom Gradske knjižnice Marka Marulića.


- Time To Move je paneuropska kampanja kojom se potiče mlade na mobilnost, a 'Eurodesk pop-up' doveo je kampanju u Hrvace i Potravlje. Kroz kratka dinamična predavanja i informativne materijale četrdesetak djece i mladih upoznalo se s mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja u Europi i izvan nje. Mnogim sudionicima to je bio prvi susret s Erasmus+ programom i Europskim snagama solidarnosti te prilikama koje im se nude. U planu je, na isti način, o mogućnostima mobilnosti iz prve ruke informirati i mlade u drugim manjim gradovima i općinama Splitsko-dalmatinske županije - objasnila je Lina Vuletić iz Info zone.


Ovogodišnja ocjenjivačka komisija procjenjivala je ukupno 53 projekta iz 20 zemalja te je dodijelila nagrade u tri kategorije. 'Eurodesk pop-up' proglašen je najboljim u kategoriji 'Uključenost i različitost mladih'. Prošle godine, Eurodesk je Info zoni za aktivnost 'Eurodesk Treasure Hunt' dodijelio nagradu za najinovativniju aktivnost za mlade.


Vaša reakcija na temu