Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Bojan Ivošević) Ivošević: Od sutra na lokaciji ispred Galerije umjetnina počinje Split Spring

Ivošević: Od sutra na lokaciji ispred Galerije umjetnina počinje Split Spring

Traje do 1. lipnja

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević najavio je kako od sutra na lokaciji ispred Galerije umjetnina počinje Split Spring i traje do 1. lipnja.

'Na navedenoj lokaciji u prošlosti se dosad odvijao samo Advent u Splitu, a tako bi vjerojatno i ostalo da je GK Grad udovoljio molbi organizatora i omogućio bedem Cornaro kao alternativu. Nažalost njihov stav je bio kako suglasnost za alternativu neće dati i time nije bilo druge opcije za organizatora koji je u ovom mandatu bio iznimno uredan i korektan.

Svakako je Odluka koja definira gdje se mogu održavati manifestacije zastarjela (npr. nema Hrvojeve) i upravo je u javnom savjetovanju prijedlog nove. Neka vas nikakve nove lokacije ne plaše, Grad Split će kao i dosad paziti da se događanja u gradu disperziraju ravnomjerno kako bi se postigao balans između potreba stanara za mirom i potrebe jednog mediteranskog grada za živosti. Vjerujem da smo to i pokazali u prethodne tri godine', napisao je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu