Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JAZZ IS BACK! Urbani gastronomski đir u Kaštelima

JAZZ IS BACK! Urbani gastronomski đir u Kaštelima

Ivor Zlodre će nastupiti 23. srpnja u restoranu 'La Fumee bar & kitchen'

Zasigurno nema boljih večeri od onih toplih, ljetnih, kada uz večeru i ugodno društvo odjekuju najljepši zvuci vječnog jazza. U restoranu 'La Fumee bar & kitchen' u utorak, 23. srpnja, s početkom u 19.30 sati nastupit će Ivor Zlodre u glazbenoj večeri nazvanoj 'Jazz is back'.


- Rezervirajte svoj stol na vrijeme na  broj 092 377 6474 i uživajte uz jazz obrade najvećih svjetskih hitova! - poručili su iz restorana smještenog u Kaštel Novom.

'La Fumee bar & kitchen' je restoran koji je započeo urbani gastronomski đir u Kaštelima, a pod vodstvom chefa Frane Badrova slavi drugi rođendan. Povodom rođendana svoje goste časti koncertom Ivora Zlodre, a jednog čitatelja ili čitateljicu Dalmatinskog portala i s pizzama tijekom te glazbene večeri.

Više o tome na FB stranici Dalmatinskog portala...


Vaša reakcija na temu