Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press KRIVE SU PČELE Koncert osnovnoškolaca ispred HNK Split

KRIVE SU PČELE Koncert osnovnoškolaca ispred HNK Split

Sutra u 19 sati

Sutra, 11. svibnja u 19 sati na plato ispred HNK u Splitu održat će se zajednički koncert učenika dviju prijateljskih škola: Osnovne škole Nove Jarše iz Ljubljane i Osnovne škole Slatine otoka Čiova.

Vrhunac je to dvogodišnje suradnje partnerskih škola kroz zajednički Erasmus projekt 'Krive su pčele', u okviru kojeg su se učenici bavili aktivnostima koje potiču i jačaju ekološku svijest, zelene, digitalne i komunikacijske vještine, a istovremeno razvijaju kreativnost i inovativnost. Razmjenjivali su znanja i iskustva o ekološkim problemima te zaštiti pčela, a kroz ovaj koncert žele široj javnosti približiti problem egzistencije pčela i potaknuti sve dionike na aktivnije uključivanje u borbu protiv ekoloških i klimatskih promjena u svijetu.


'Na koncertu će nastupiti nagrađivani zbor Osnovne škole Nove Jarše – Rock klinci kojemu će se priključiti učenici Osnovne škole Slatine. Vršnjaci će udružiti svoje snage i pokazati da za prijateljstvo i zajedničke projekte nema granica, a uz svesrdnu pomoć organizatora Grada Splita, ništa nije nemoguće. Ovaj plemeniti cilj podržavanju glazbenici koji su se za ovu priliku okupili pod imenom Rock klinci band a nastupit će i neki posebni gosti: Miha Renčelj, Natko Štiglic, nas poznati splitski sastav TBF i učenik naše školice Nikola Pavičin', poručuju organizatori.

Ulaz na koncert je slobodan.

'Dođite i podržite našu djecu kako bi suradnja i prijateljstvo te ekološki projekti nastavili cvjetati s ciljem očuvanja jedine nam planete', dodaju za kraj.

Vaša reakcija na temu