Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com MORE LJUBAVI Pomozite omogućiti ljetovanje djeci iz socijalno ugroženih obitelji

MORE LJUBAVI Pomozite omogućiti ljetovanje djeci iz socijalno ugroženih obitelji

Humanitarna akcija završava sredinom lipnja

Humanitarna udruga 'Naš san njihov osmjeh' pokrenula je od dana 15. ožujka humanitarnu akciju pod nazivom 'More ljubavi' a koja završava 13. lipnja 2024. godine.

Cilj akcije je omogućiti ljetovanje bez naknade za djecu koja dolaze iz socijalno ugroženih obitelji ili iz obitelji i sredina koje su pod velikim rizikom od siromaštva te im roditelji/skrbnici nisu u mogućnosti priskrbiti ljetovanje na području Istarske županije.

Akcija je prijavljena nadležnom uredu Istarske županije te je za istu otvoren poseban račun za financijske uplate HR5724850031500009978 u Croatia banka d.d.


'Trenutno je prijavljeno osam obitelji za koje je dogovoren smještaj, no s obzirom da imamo mnogo ponuda smještaja, potrebna nam je pomoć u prikupljanju financijskih sredstava jer osim smještaja kojega bez naknade nude iznajmljivači, udruga plaća sve ostale troškove (prijevoz, izleti, obroci i slično)

Stoga molimo sve fizičke i pravne osobe diljem Hrvatske da nam se pridruže i omoguće dječici da po prvi puta dožive čari mora i ljeta u Istri', kažu iz udruge.

Sve detaljnije informacije mogu se saznati putem društvene mreže Facebook na stranici 'Naš san njihov osmijeh' ili usmenim putem na broj 099 3083750.

Pomognite im da i ovo ljeto za mnoge bude ljeto njihovog života! 

Vaša reakcija na temu