Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Sinj.hr Hrvatska volontira i u Sinju

Hrvatska volontira i u Sinju

Prdružio im se i gradonačelnik Bulj

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj danas se pridružio volonterima Lokalnog volonterskog centra koji djeluje pri udruzi Srma u sadnji cvijeća ispred zgrade Gradske uprave u Sinju i čišćenju Gradskog parka Sinj u sklopu akcije 'Hrvatska volontira'.

Ovogodišnjoj akciji odazvalo se 20-ak volontera školskog volonterskog centra OŠ 'Ivana Mažuranića' iz Hana i volonteri Centra Juraj Bonaći iz Sinja.

Cilj ovogodišnje kampanje je podići svijest javnosti o važnosti volontiranja i osobnog angažmana građana, uz isticanje ključne uloge volontiranja u stvaranju i razvoju različitih europskih vrijednosti.

Vaša reakcija na temu