Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Perlice od ove sezone i u Solinu

Perlice od ove sezone i u Solinu

Jedinstveni program pjevanja, plesa, scenskog pokreta i govora održavat će se u PC Japirko

Od 10. rujna 2019. Studio Perlice otvorio je vrata svog novog prostora u Solinu, na 1. katu PC Japirko, Domovinskog rada 2a.

Tako će nakon Splita, Kaštela i Sinja, nadaleko poznat program pjevanja, plesa, scenskog pokreta i govora, moći pohađati i djeca iz Solina.

Studio Perlice najširoj je javnosti poznat po produkciji vlastitiog videomaterijala koji obuhvaća 1100 videospotova raspoređenih na vlastita 3 YouTube kanala. U suradnji s producentskom kućom AdRev navedeni su videospotovi do sad ostvarili oko 250 milijuna pogleda, što Perlice čini jednim od najzanimljivijih brendova u Hrvatskoj, koji svoje fanove ima diljem svijeta.

Vaša reakcija na temu