Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Dalibor Petko) Preminuo otac našeg poznatog voditelja: 'Teško mi je uopće naći riječi'

Preminuo otac našeg poznatog voditelja: 'Teško mi je uopće naći riječi'

Oprostio se emotivnom objavom

Dalibor Petko na Instagramu je objavio da je preminuo njegov otac Stjepan. Voditelj mu je posvetio emotivnu objavu.

'Drugima si bio veseljak, dobričina, zafrkant, ali kad je trebalo, prijatelj u svakoj nevolji. Nama si bio najbolji tata i djed, a mami ljubav života. I hvala ti na svemu što si nam dao, jer si i od onog najmanjeg izvukao maksimum. Uvijek si bio na mojoj strani, što god sam napravio, makar i pogrešno. Znao si da mi ne možeš priuštiti puno, ali to što si mi dao ne može nadomjestiti sav novac ovog svijeta', napisao je Petko.

'Uvijek si me gledao s ponosom i mislio o meni sve najbolje. I taj pogled pratio me sve do našeg posljednjeg susreta. S mamom si proveo 55 godina i uvijek si ju stavljao na prvo mjesto. Znam da ti je najvažnije da ona bude dobro i obećajemo ti da ćemo uvijek paziti na nju. Teško mi je uopće naći riječi. Danas smo se oprostili od tebe i bilo je jako teško. Ali tješi nas da boli više nema i da ćeš zauvijek biti tu u našim srcima. Za sve što i nismo izgovorili, znali smo. Zbogom tatek moj, tužan sam ti jako', dodao je.

Vaša reakcija na temu