Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rasprodanom izvedbom komedije 'Rulet' zatvoreno ljetno izdanje Teatra uz more

Rasprodanom izvedbom komedije 'Rulet' zatvoreno ljetno izdanje Teatra uz more

Otvorenje jesenske sezone je 3. listopada

Jučerašnjom izvedbom komedije 'Rulet' pred rasprodanim gledalištem u Lori zatvoreno je četvrto ljetno izdanje kazališnog festivala Teatar uz more u Splitu.

Bila je to ujedno i treća, rasprodana, izvedba nove komedije 'Rulet', a interes za istom ne jenjava.

Upravo 'Rulet' otvara novu jesensku sezonu Teatra uz more u Lori 3. listopada, a i ta izvedba je rasprodana.

Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Nika Barišić i Ana Uršula Najev imaju razloga za veselje jer njihova najnovija komedija rasprodala je i zagrebačku premijeru 10. listopada u KD Vatroslav Lisinski.

Čini se kako će popularne glumice uz gust raspored snimanja serije 'Kumovi' imati i pune ruke posla s turnejom predstave 'Rulet' jer već listopad je popunjen.

U Dalmaciji ih pogledajte: 

2.10. - Makarska, Apfel Arena

3.10. - Split, Lora (rasprodano)

7.10. - Zadar, HNK Zadar

25.10. - Sinj, Gradsko kino

26.10. - Metković, GKS Metković

27.10. - Split, Lora

U međuvremenu 'Rulet' će odigrati i svoju zagrebačku premijeru 10. listopada u KD Vatroslav Lisinski koja je već rasprodana te zagrebačka repriza slijedi 29. listopada a očekuje ih i gostovanje u Rijeci 16. listopada.

Svoje ulaznice pribavite na vrijeme na www.entrio.hr i www.teataruzmore.com!

Vaša reakcija na temu