Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Službeno: Thompson će nastupiti u Imotskom, njegov menadžment nam je pojasnio situaciju

Službeno: Thompson će nastupiti u Imotskom, njegov menadžment nam je pojasnio situaciju

Koncert bi se trebao održati 6. kolovoza

Neslužbena vijest da će Marko Perković Thompson održati koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskome početkom kolovoza izazvala je veliki interes. Kontaktirali smo menadžment popularnog pjevača, a oni su nam rekli sljedeće:

- Ne radi se o tipičnom Markovom koncertu, nego se odazvao pozivu prijatelja da bude dio njihovog spektakla. Dakle, možemo potvrditi da će Thompson pjevati, ali kao gost na koncertu.

Radio NU je objavio da će nastupiti Dražen Zečić, Mate Bulić i Thompson, ali službena potvrda ovog glazbenog projekta koji će sigurno napuniti imotski stadion se još čeka.

Koncert bi se trebao održati 6. kolovoza, bit će to prvi Thompsonov nastup od 2022. godine, kada se povukao iz javnosti zbog zdravstvenih problema svoga sina.

Vaša reakcija na temu