Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press SURVIVOR Počinje individualna igra

SURVIVOR Počinje individualna igra

Plavi se bore za nagradu, a crveni za osobni imunitet

Vrijeme je za prvu individualnu igru u ovoj sezoni Survivora. Na izazovnom poligonu gdje će se natjecatelji prvo morati vrtjeti oko svoje osi, a zatim se kretati kroz poligon noseći stalak s lopticom, prvi će put članovi istog plemena igrati jedni protiv drugih. Plavi kako bi osvojili nagradu – odlazak na večeru, a crveni se bore i za nagradu i za osvajanje ogrlice osobnog imuniteta.

Njihov zadatak bit će prenijeti lopticu do kraja poligona, skinuti ključ i otvoriti škrinju u kojoj ih čekaju čunj i dvije lopte. Završni zadatak je srušiti čunjeve s lopticama. Svaki natjecatelj imat će tri života, a pobijedit će onaj kojemu na kraju ostane najviše života.

Mario će crveni tim upitati raste li napetost među članovima crvenog tima dok se pripremaju za plemensko vijeće i duel u kojem će se odlučiti tko će postati peti član porote. 'Kod nas nema tenzija. Već smo napravili klanove unutar plemena i znamo tko će biti sljedeći nominirani. Ovisi o tome tko osvoji ogrlicu, znamo tko odlazi u duel', otkrit će Anđela. Katarina će dodati da će, ako ona osvoji ogrlicu, pleme izglasati jednog, a ona drugog muškog člana tima.

Ne propustite večerašnju epizodu Survivora i saznajte tko će se izboriti za nagradu, tko će osvojiti ogrlicu osobnog imuniteta, ali i tko će morati u duel nakon plemenskog vijeća.

Vaša reakcija na temu