Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TEATAR UZ MORE Komedija 'Rulet' oduševila splitsku publiku

TEATAR UZ MORE Komedija 'Rulet' oduševila splitsku publiku

Glumice gledatelje častile pjenušcem

Posebno svečana atmosfera obavila je večeras ljetnu scenu Teatra uz more u Lori.
Premijera komedije 'Rulet' B GLAD Produkcije konačno je održana pred prepunim auditorijem oduševljenih gledatelja.

Ulaznice za ovu premijernu izvedbu rasprodale su se u rekordnom roku pred više od mjesec dana a sudeći po dugotrajnom aplauzu kojim je publika nagradila Petru Kraljev, Jagodu Kumrić, Niku Barišić i Anu Uršulu Najev 'Rulet' ćemo još dugo gledati na kazališnim daskama.

I druga izvedba 'Ruleta' koja će se održati 25. kolovoza odavno je rasprodana dok za treću izvedbu 17. rujna ima još svega pedesetak ulaznica u prodaji.

U publici se našlo i poznatih lica poput župana Blaženka Bobana, Anamarije Asanović, Mariole Milardović Perić, Jadrana Babića...
Posebnu podršku glumicama pružili su i glumci Konstantin Haag i Faris Pinjo koje također kroz nekoliko dana čeka i njihova premijerna izvedba komedije 'Džaba je najskuplje' 5. rujna na Teatru uz more.

Kako i priliči pravim proslavama Petra, Jagoda, Nika i Uršula za kraj su s čitavim gledalištem nazdravile pjenušcem sretnom početku kazališnog života komedije 'Rulet'.

Vaša reakcija na temu