Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: KRALJ ZABAVE NA PROKURATIVAMA Jole otkrio kako će izgledati njegovi božićni blagdani i kada ide u voljeni Zagvozd

VIDEO: KRALJ ZABAVE NA PROKURATIVAMA Jole otkrio kako će izgledati njegovi božićni blagdani i kada ide u voljeni Zagvozd

'To već prerasta u neku tradiciju jer sam i prošle godine, na isti datum pjevao na Prokurativama', rekao je popularni pjevač

Kralj zabave Joško Čagalj Jole stiže na Prokurative! Jedan od najobožavanijih glazbenika i najvećih zabavljača na ovim prostorima veseli se nastupu u svom Splitu, a istaknuo je kako je na isti datum i na istom mjestu pjevao i prošle godine te se nada kako će to postati tradicija.

- Obožavam biti doma za adventsko vrijeme, pa se tako potrefilo da ću 23. prosinca imati veliki koncert na Prokurativama. Mogu reći da to već prerasta u neku tradiciju jer sam i prošle godine, na isti datum pjevao na Prokurativama. Daj Bože da bude dobro vrijeme, a i publika. Znam da će biti ludilo - najavio je Jole veliki koncert na Prokurativama koji će početi u 20 sati.

Uoči Badnjaka će se tako u Splitu pjevati Jolini hitovi 'Nosi mi se bijela boja', 'Remek djelo', 'Kad žene tulumare', najnoviji 'Miško moj' i brojni drugi čija lista seže u početke njegove karijere 1998. godine kada se Melodijama Jadrana predstavio pjesmom 'Duša od papira'. 

Iako mu je itekako gust raspored ne samo tijekom adventa, već cijele godine, za sve pronađe vremena. Tako ste popularnog Jolu mogli susresti na brojnim humanitarnim akcijama, ali uvijek se pronađe vremena za one najbliže - obitelj i prijatelje. Otkrio nam je kako će izgledati njegova božićna idila ove godine.

- Sve kreće s Badnjakom. Ujutro je ustajanje i kreće se na Rivu, Pjacu popiti kavu s prijateljima, ekipom i rodbinom. Tu se zadržimo par sati. Malo bakalara, fritula, koja čašica nečega. Stvari su već spremne za Zagvozd i onda idemo tamo, pripremamo se za polnoćku. Svi obiteljski idemo na misu. Iza toga bude neko lagano nazdravljanje pa spavanje. Sutra onaj pravi lijepi obiteljski ručak s roditeljima, braćom, nevistama, popodne su gosti kroz kuću. Ma pravi Božić - rekao je jedan od najuspješnijih pjevača u regiji.

U svom duhu odgovorio je i na pitanje o novogodišnjim odlukama i željama, za koje kaže da su uvijek iste.

- To je da budemo svi zdravi u obitelji, da smo svi sretni i mirni u duši.  Želim sve više pozitive i smijeha svima, jer mi se čini da su sve luđa i luđa vremena - zaključio je Jole.

@dalmatinskiportal Jole večeras nastupa u Splitu #jole #koncert #bozic #fyp original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu