Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Martin i Manuela Sinković u ekranizaciji nove pjesme Rišpeta

VIDEO Martin i Manuela Sinković u ekranizaciji nove pjesme Rišpeta

Pogledajte spot za pjesmu 'Zaboravi'

Pjesma 'Zaboravi' donosi nostalgičnu ljubavnu emociju Rišpeta koja će zasigurno osvojiti srca publike. Ova balada, prožeta ljubavlju i nostalgijom, potpisuje poznati skladatelj Pero Kozomara, čije note vraćaju slušatelje u prošlost, evocirajući osjećaje koje će mnogi prepoznati. Tekst pjesme potpisuje neponovljiva kantautorica Alka Vuica, majstorski je dočarala osjećaj izgubljene ljubavi, dok je Leo Škaro svojim aranžmanom ovoj pjesmi dao dodatnu emotivnu snagu koja nas odvodi na putovanje kroz sjećanja i neizgovorene riječi.

'Zaboravi' nosi onu prepoznatljivu emociju koju samo Rišpet može prenijeti, a posebnu atmosferu pjesmi daje i spot u kojem glavne uloge tumače Martin Sinković i njegova supruga Manuela koji su svojom glumom unijeli dodatnu dozu strasti i dubokih emocija, oživljavajući priču o ljubavi koja ne blijedi, unatoč prolaznosti vremena.

Svaki kadar spota zrači nježnošću i sjetom, povezujući nas s vlastitim iskustvima ljubavi i gubitka Spot za 'Zaboravi' donosi toplu, intimnu priču o ljubavi, prolaznosti vremena i sjećanjima koja zauvijek ostaju u srcu. 

Snimljen je na novoj promatračnici park šume Marjan u Splitu te u Hotel Park u Splitu, savršeno odgovarajući emotivnoj atmosferi pjesme. Kada poslušate 'Zaboravi', dopustite sebi da se prepustite tom nježnom, nostalgičnom valu i prisjetite se svojih najljepših ljubavnih priča.


Vaša reakcija na temu