Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Poslušajte kako je gudački kvartet Floramye čestitao Torcidi 74. rođendan

VIDEO Poslušajte kako je gudački kvartet Floramye čestitao Torcidi 74. rođendan

'Gudački instrumental možda nije moćan kao Mišina izvedba, ili britak kao Saša Antić, ali strunama će taknuti svako navijačko srce'

Floramye gudački kvartet na poseban je način čestitao Torcidi 74. rođendan. 

'Jučer se navršilo 20 godina od odlaska Zdenka Runjića, jednog od najvećih skladatelja hrvatske popularne glazbe. Refren Runjićeve pjesme 'Ja ne mogu drugo nego da je ljubim' s ponešto prilagođenim tekstom zaživio je među navijačima Hajduka i postao omiljena hajdučka himna. Torcida iz Splita, najstarija navijačka skupina u Europi, 28. listopada 2024. godine slavi 74 godine postojanja. Obradom ove divne pjesme želimo Torcidi čestitati rođendan! 

Entuzijazam koji se posljednjih godina stvara oko Hajduka, na nivou koji budi nadu i pobjednički duh, prelio se na cijeli grad. Gudački instrumental možda nije moćan kao Mišina izvedba, ili britak kao Saša Antić, ali strunama će taknuti svako navijačko srce', poručuju iz Floramye gudačkog kvarteta.


Vaša reakcija na temu