Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram / Ella Dvornik VRIJEME JE ZA PROMJENE Ella Dvornik seli iz obiteljske kuće

VRIJEME JE ZA PROMJENE Ella Dvornik seli iz obiteljske kuće

Nakon razvoda

Naša poznata influencerica i poduzetnica Ella Dvornik otkrila je kako je prošlu nedjelju, 14. travnja provela pakirajući se. Naime, u jutarnjim satima je objavila kutije kako pakira stvari i seli se. Nije otkrila kamo seli. Ako se prisjetimo, najuspješnija hrvatska influencerica tijekom braka s bivšim suprugom Britancem Charlesom Pearceom kupila je kuću u istarskim Balama.

Sa svojim vjernim pratiteljima kojih broji na nekoliko stotina tisuća otkrila je da mijenja svoj zagrebački doma, piše Večernji list.

- Falit će mi ovaj stan u Zagrebu, ali moram u veći - otkrila je majka dvije kćerkice Balie Dee i Lumi Wren

Prije dva tjedna njezin bivši partner Charles je prekinuo šutnju i na Instagramu svoju objavu posvetio Balama, gdje je živio s Ellom i njihovo dvoje djece. 

- Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja - napisao je Britanac i otkrio da je i dalje, nakon razvoda vezan za to istarsko mjesto. 

Nakon toga, Ella se javila iz te iste kuće i napisala: - Upravo sam počistila cijelu kuću, pa ako bi se svi mogli iseliti, to bi bilo odlično - prokomentirala je. 

Vaša reakcija na temu