Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Nabavljao drogu preko interneta i prodavao je na zagrebačkom području

Nabavljao drogu preko interneta i prodavao je na zagrebačkom području

Uhićen je 29-godišnjak

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama zagrebačka policija je osumnjičila 29-godišnjaka. Utvrdili su kako je nabavljao veće količine marihuane, ketamina i psilocibina.

'Iz inozemstva je, od za sada neutvrđenih osoba na području SR Njemačke, preko još nepoznate internetske stranice kupovao veće količine amfetamina, kojeg je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Vrbovca i dalje preprodavao na nezakonitom tržištu', izvijestila je policija.

Nakon što su posumnjali u njegovo nezakonito postupanje pretražili su mu kuću u kojoj su pronašli: 48 grama amfetamina, 73,37 grama marihuane, 4,99 grama ketamina, 1,26 grama psilocibina te 2 digitalne vage za precizno mjerenje.

Nakon istraživanja je protiv njega podnesena kaznena prijava.

Vaša reakcija na temu