Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: press FOTOGALERIJA Sve generacije uživale u subotnjem šušuru u Splitu

FOTOGALERIJA Sve generacije uživale u subotnjem šušuru u Splitu

Pogledajte kako su protekli koncerti i druga događanja u okviru proslave Sudamje

Tisuće ljubitelja moderne, urbane glazbe došle su na svoje zahvaljujući jučerašnjem programu u sklopu proslave Dana grada Splita. 

Subotnji đir već je iza podneva akustičnim koncertom na Pjaci začinila Natali Dizdar. U glasu jednog od najboljih domaćih ženskih vokala uživali su Splićani i stranci koji su se u Splitu zatekli u danima Sudamje. 

Program je nastavljen u večernjim satima na Rivi uz Vojka V Potrajao je do kasno uz noć uz GršuIako je fanovima preko Instagrama obznanio kako je 'u gripi' na njegovom se nastupu to nije primijetilo. Štoviše, priliku da se obrati direktno svojim brojnim fanovima Grše je iskoristio da najavi svoj najveći solo koncert u studenom ove godine - na Gripama. 

Dašak ozračja s koncerata prenosimo u priloženoj fotogaleriji.

Da koncertima ovdje ne bude kraj, pobrinut će se već danas Alen Vitasović! Nakon proslave Dana Marjana i zabave koja ondje kreće već od jutarnjih sati, zatim domaće utakmice Hajduka, sutra se od 21 sat nastavlja druženje na Rivi. 

Cjelokupan program ovogodišnje Sudamje može se pratiti na službenim stranicama Grada Splita, Turističke zajednice grada Splita i na www.znjan.hr. Detaljnije informacije mogu se potražiti i na društvenim mrežama @splitemoj_ 

Vaša reakcija na temu