Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marijana Puljak: Prijavila sam susjedu jer je bacila kutije kraj smeća

Marijana Puljak: Prijavila sam susjedu jer je bacila kutije kraj smeća

'Opalili su joj kaznu'

Saborska zastupnica Marijana Puljak u jednoj raspravi ispod jednog komentara na Facebooku napisala je kako je nedavno prijavila jednu ženu jer kutije nije ubacila u kontejner za papir.

'Ja sam nekidan prijavila gospođu koja je lijepo sve kutije IKEA namještaja bacila na pod pred zeleni otok umjesto da ih je ubacila u papir kontejner. Na kutijama je bilo njeno ime i adresa, komunalci su joj opalili kaznu. Nema drugog načina da naučiš ljude redu', napisala je Puljak, prenosi Index.

Netko joj je u komentarima zamjerio što prijavljuje susjede zbog takvih stvari.

Puljak je pojasnila svoj stav.

'Kad gledam ispred kuće minideponij koji se kontinuirano stvara jer su ljudi lijeni otvoriti kontejner ili su lijeni napraviti još 500 metara do reciklažnog dvorišta pa sav krupni i građevinski otpad izbacuju na pod oko kontejnera izgubim strpljenje i da, prijavim neotesane nadležnim službama', piše Puljak.

'Neotesane jer su lijeni pročitati uputu na zelenom otoku, jer su u lijeni pročitati letak koji im je u sandučiće milijun puta isporučen uz račune, neotesane jer im je ok bacati smeće na pod pored praznog kontejnera', piše dalje.

'Ne postoji savršeni sustav kontrole, ne može komunalni redar biti na svim mjestima gdje se pravi nered, a kad i dođu u kontrolu i organiziraju 24/7 stražarenje naravno da se neotesanci ne pojavljuju.

Da, u takvim slučajevima ću prijaviti počinitelje nadležnima. Kako bi vi to riješili? Pogledali na drugu stranu? E ja ne gledam, nego dignem papir s poda (nekidan sam nosila u reciklažno dvorište dječju auto sjedalicu koju sam našla u kontejneru za biootpad) i onda prijavim ove koji su papir bacili. Hvala na pažnji', piše Puljak.

Vaša reakcija na temu