Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BROWN BEACH HOUSE HOTEL Akustične večeri s Anom Opačak u restoranu Cartina

BROWN BEACH HOUSE HOTEL Akustične večeri s Anom Opačak u restoranu Cartina

Pripremljen je poseban meni po cijeni od 350 kuna po osobi

Imamo pravi spas za uzavrele ljetne večeri. Ovog četvrtka, 11. srpnja, restoran Cartina kreće s posebnim večerima koje uključuju akustične nastupe Ane Opačak u pratnji gitariste Dušana Mitića i ukusne večere po pristupačnoj cijeni. 

Uz meni koji uključuje najbolje od mediteranske kuhinje, Brown Beach House Croatia potrudio se ponuditi nešto novo trogirskoj publici željnoj ugodnog druženja uz lagane zvukove pop, rock i jazz izvedbi. 

Večeru u četiri slijeda na terasi s pogledom na more i predivan Trogir, talentirana Ana Opačak zasigurno će dodatno uljepšati i stvoriti intiman ugođaj koji će dotaknuti sve romantičare. 

Jela će biti servirana uz čašu vina, a pripremljen je i poseban meni po cijeni od 350 kuna po osobi. 

- Datumi održavanja su 11.7., 18.7., 24.7., 31.7., 8.8., 15.8., 22.8. i 29.8. Termini večera su od 20 do 23 sata, za rezervaciju stola kontaktirajte hotel na cartina@browncroatia.com ili pozivom na broj 021 355 450 - poručili su iz restorana.

PREDLOŽENI MENI

Amuse bouche - focaccia kruh poslužen s vrhnjem, chilli papričicama, komadićima svježe rajčice i domaćim maslinovim uljem.

Predjelo - domaće njoke punjene ricotta sirom u umaku od svježih rajčica i bosiljka, posipane parmezan sirom.

Glavno jelo - zapečena orada u pećnici (dnevni ulov) u umaku od bijelog vina i začina sa sezonskim povrćem i svježim peršinom.

Desert - mediteranska rapsodija - krema od lavande, ribana korica limuna, krema od svježih smokava, maslinovo ulje i kuglica sladoleda od vanilije.

Vaša reakcija na temu