Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Srećko Rundić FOTOGALERIJA Vjenčanice za odvažne mladenke s potpisom Igora Djuge

FOTOGALERIJA Vjenčanice za odvažne mladenke s potpisom Igora Djuge

'Pazio sam na najsitnije detalje i koristio najfinije materijale'

Nova Identity atelier kolekcija 'Vjerujte u ljubav' dizajnera Igora Djuge donosi moderni pomak u glam i raskošne modele vjenčanica. 

- Vjenčanice Igora Djuge su dizajnirane za moderne i odvažne mladenke. U Identity kolekciji pronaći ćete modele haljina naizgled različitih stilova, ali dizajnirane kako bi odgovorile na želje i ukuse skoro svake mladenke - kažu predstavnici brenda.

Potrebna nam je, dodaju, samo - ljubav. 

- Prije i poslije, a posebno tijekom pandemije koja je poremetila organizacije vjenčanja, ali nije zaustavila zaljubljivanja, zaruke i maštovita planiranja romantičnih načina proslave novih bračnih zajednica. A za najvažniji lajtmotiv svakoga vjenčanja, pobrinuo se Igor Djuga sa svojom bridal kolekcijom modernih, luksuznih i elegantnih, romantičnih vjenčanica - navode.

Dizajner Djuga također je komentirao predstavljanje prve kolekcije vjenčanica.

- Baš zato što je to moja prva bridal kolekcija, naziv kolekcije je 'Vjerujte u ljubav' - rekao je.

Dodao je da mu je imperativ tijekom procesa stvaranja ove kolekcije bio pružiti ženama mogućnost da pokažu pravu sebe u divnim vjenčanicama koje su izrađene od najfinije svile, francuske čipke, tila i perja. 

- Mladenka će se u mojim vjenčanim haljinama osjećati zauvijek voljena baš kao u bajkama. Pazeći na najsitnije detalje i koristeći najfinije materijale vjerujem da sam uspio postići da se mladenke u mojim vjenčanicama osjećaju i bajkovito i elegantno tog najvažnijeg dana u njihovim životima. Vodio sam se i sa željom da se u mojim haljinama žene osjećaju samopouzdano i istinski zaljubljene u sebe prigrlivši svoju unutarnju ženstvenost, a istovremeno ističući sve svoje obline - izjavio je dizajener Igor Djuga.

Vaša reakcija na temu