Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kulinarska večer u Imotskom uz besplatnu podjelu hrane

Kulinarska večer u Imotskom uz besplatnu podjelu hrane

Posluživat će se morski specijaliteti, divljač, čobanac, grill, soparnik, pečene patke, uštipci, fritule, rafioli i ostale delicije

Udruženje obrtnika Imotski, Grad Imotski, Pučko otvoreno učilište Imotski te Turistička zajednica Imota organiziraju u subotu, 10. kolovoza, u Ulici Ante Starčevića gastronomsku manifestaciju 'Obrtnički dani u Imotskom', na kojoj će se okupiti obrtnici iz cijele Hrvatske.

- Kušajte, jedite i uživajte u raznim jelima koja će se dijeliti besplatno. Očekuju vas morski specijaliteti, divljač, čobanac, grill, soparnik, pečene patke, uštipci, fritule, rafioli i ostale delicije. Podjela hrane je predviđena od 20 sati. Uživajte s nama do kasno u noć uz prigodan glazbeni program - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu