Istarska će vas kuhinja oduševiti svojom raznolikošću i skladom. Katkad lepršavo pokazuje svoje mediteransko lice, a katkad ono kontinentalno, lako se prilagođava godišnjim dobima, a zaokružuju je vrhunska maslinova ulja i više sorti sjajnih vina. Umjetnost istarskog kulinarstva i gastronomije otkrivat će vam se jednako snažno, intenzivno i strastveno.
Trenutak strasti. Upravo na taj način u Istri vole vidjeti svoja vina. Vole ih nazvati trenutkom strasti prema svemu u životu s čime je vino poveznica društvu, kulturi, gastronomiji. Jednom riječju, ljudima. Ovog vikenda povezati Split i Istru odlučili su u Noira.
Kompletan autohtoni istarski menu: predjelo - punjene smokve, glavno jelo - istarski žgvacet i desert - istarski pandišpanj, nudi se po cijeni od 120 kuna, a kompletan doživljaj upotpunit će se vrhunskim vinima po promotivnim cijenama.
- Kao inovativni restoran na bogatoj splitskoj gastro sceni želja nam je našim sugrađanima i njihovim gostima svojim idejama pružiti novo iskustvo uživanja u hrani i vinu - rekli su nam iz Noira.
A mi iz svega viđenog možemo zaključiti: želja za izvrsnošću vidi se u Noiru! Uz prekrasan moderni interijer koji oduševljava na prvi pogled, pomno odabrani detalji, ugodna atmosfera, vrhunska ponuda jela po zaista pristupačnim cijenama, izuzetno ljubazno osoblje koje nas je osvojilo svojim znanjem i šarmom, kućni sommelier, samo su neke od karakteristika radi kojih već sada trebate rezervirati svoj stol u Noira koji se smjestio u Bihaćkoj ulici 2B (prizemlje zgrade Lavčević).
- Pozivamo vas da nam se pridružite u trenutku strasti. Jer on je odraz jednog čitavog života, uživanja, opuštanja i inspiracije. Na vama je samo da rezervirate svoje mjesto na vrijeme +385958376083 - poručili su.