Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Hrvati ponovno kupuju u Trstu: 'Neke su stvari jeftinije i 50%'

Hrvati ponovno kupuju u Trstu: 'Neke su stvari jeftinije i 50%'

'Začudili smo se'

Kupovanje, spremanje, zbrajanje i oduzimanje - i sve to preko granice. Trst je ponovno postao stalna šoping stanica za Hrvate.

'Dosta stvari jeftinije je - čak 50% i više. Uglavnom su to pašta, kemija, sir, ulje maslinovo', kazala je Sandra iz Pule.

'Neke cijene su prilično jeftinije, čak i nelogično, i za neke stvari koje su hrvatska proizvodnja. Začudili smo se', priznao je Emir iz Zagreba.

Kolica je napunila i ekipa Dnevnika Nove TV. Kupovala je iste proizvode u istom diskontnom dućanu u Hrvatskoj i Italiji. Razlika je u njenom slučaju bila gotovo šest eura u korist Italije. 

Vaša reakcija na temu