Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com JEZIVA NESREĆA Radnik u kamenolomu, uslijed odrona, skupa sa strojem upao u 14 metara duboku provaliju

JEZIVA NESREĆA Radnik u kamenolomu, uslijed odrona, skupa sa strojem upao u 14 metara duboku provaliju

Teško je ozlijeđen

Oko 9.20 sati, u Siraču, u Ulici Ruđera Boškovića, u krugu kamenoloma, u nesreći na radu došlo je do teškog ozljeđivanja 29-godišnjeg djelatnika, javlja Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

'Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je 29-godišnji zaposlenik u krugu kamenoloma, na eksploatacijskom polja, s radnim strojem prevozio nesortirani kamen. Istovarivajući kamen iz radnog stroja na nultoj etaži, došlo je do odrona tla i prevrtanja radnog stroja unatrag na nižu etažu. Odnosno došlo je do pada radnog stroja u kojem se nalazio 29-godišnjak s visine od oko 14 metara. Prilikom prevrtanja radnoga stroja 29-godišnji djelatnik je ostao u kabini, ali je zadobio teške tjelesne ozljede', kažu iz policije.

Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj županijskoj bolnici Pakrac i bolnici hrvatskih veterana.

O događaju je obavješten viši rudarski inspektor koji će poduzeti mjere iz svoje nadležnosti, a Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru o navedenome događaju slijedi posebno izvješće.

Vaša reakcija na temu