Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV Lauc najavio da će tužiti Šprajca

Lauc najavio da će tužiti Šprajca

Televizijski urednik napisao je kako su molekularni biolog i matematičar Bakić opsjenari i šarlatani

Bivši član Vladinog Znanstvenog savjeta, molekularni biolog Gordan Lauc najavio je kako će tužiti RTL-ovog voditelja Zorana Šprajca

Šprajc je, naime na Facebooku naisao  da su Gordan Lauc i matematičar Nenad Bakić 'opsjenari čija je šarlatanska propaganda zavela mnoštvo ljudi'.

'Teško je reći koliko njih je zbog idiotskih uvjerenja koja su im ova dvojica usadila u glavu potpirujući predrasude i neznanje završilo na respiratoru ili u mrtvačnici ali svaka obitelj koja je ostala bez nekog od svojih najmilijih, trebala bi pročitati ovaj članak. Mir i dobro' stoji u Šprajcovoj objavi.


'Moja tolerancija je stvarno velika, no postoje granice nakon kojih čak i tolerancija radi više štete nego koristi. Ovaj beskrajno bezobrazni tekst koji vrijeđa i insinuira Nenadovu i moju krivnju za nečije smrti naprosto mora rezultirati pravnim posljedicama.

Sutra imam sastanak s odvjetnikom na tu temu, ako netko slučajno ima arhivirane još neke prethodne primjere utuživih objava, stavite mi linkove ili screenshotove u komentare na ovu objavu', napisao je Laucov u svojoj objavi na Facebooku.


Vaša reakcija na temu