Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Poljak koji je u zabiti Dalmatinske zagore ostavio nemoćnu suprugu da umre, završio u zatvoru

Poljak koji je u zabiti Dalmatinske zagore ostavio nemoćnu suprugu da umre, završio u zatvoru

Kazneno djelo protiv života i tijela

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je ispitalo državljanina Republike Poljske (1954.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv života i tijela prouzročenje smrti iz nehaja.

'Postoji osnovana sumnja da je 70-godišnjak u jutarnjim satima 13. rujna na benkovačkom području, počinio kazneno djelo na štetu 69-godišnje supruge. Odnosno ostavio ju je svjestan da je ona narušenog zdravstvenog stanja uslijed čega postoji opasnost za njezin život i zdravlje', priopćeno je.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog Poljaka, zbog opasnosti od bijega i opasnosti od utjecaja na svjedoke. 

Sudac je prijedlog prihvatio te mu odredio jednomjesečni pritvor.

Vaša reakcija na temu