Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Lovren o političarki koja je pucala u Mariju i Isusa: 'Nije joj žao. Žao joj je što su je uhvatili. Demoni mrze Isusa'

Lovren o političarki koja je pucala u Mariju i Isusa: 'Nije joj žao. Žao joj je što su je uhvatili. Demoni mrze Isusa'

'Ona je jedna od njih, ništa se ne događa slučajno'

Sanija Ameti, švicarska političarka bosanskohercegovačkog porijekla i supredsjednica pokreta Operation Libero, u središtu je skandala nakon što je Instagramu objavila fotografiju na kojoj puca u sliku Djevice Marije s malim Isusom u naručju

Iz pokreta su se oglasili objavom na društvenim mrežama.

'Naša kopredsjednica Sanija trenutno je pod kritikama javnosti. Koristila je vjerski motiv u privatnoj vježbi pucanja i dokumentirala ga kao priču na Instagramu. Sanija je brzo izbrisala priču i ispričala se u svakom obliku zbog nepromišljenog djelovanja. 

Želi to ponoviti u ovom trenutku:

'Tražim oprost od onih koji su povrijeđeni mojim djelovanjem. Instagram priču sam izbrisala odmah kad sam postala svjesna vjerskog sadržaja. Nisam razmišljala o tome. To je bilo apsolutno glupo od mene. Bila je to greška. Strašno mi je žao', poručila je Sanija.

Također nam je duboko žao što su ljudi povrijeđeni u svojoj vjeri. Operacija Libero se od osnivanja zalaže za vjerske slobode, predstavlja otvoreno društvo i bori se protiv agresije i mržnje. Tako i naša kopredsjednica Sanija. Činjenica da je njen postupak bio pogrešan i neprikladan ne dolazi u obzir za nju kao i za operaciju Libero. Cijenimo Saniju Ameti kao političara, kopredsjednika i prijatelja', poručili su.

O komentarima se oglasio i hrvatski nogometaš Dejan Lovren.

'Nije joj žao. Žao joj je što su je uhvatili. Demoni mrze Isusa. Ona je jedna od njih, ništa se ne događa slučajno. Nikad se ne rugaj nečijoj religiji, budi pristojan. Pucala je malom Isusu u glavu nekoliko puta, čista ljutnja i mržnja! A njena politička strana i dalje stoji iza nje? Ludo. Kakva je ovo šala', napisao je.

Vaša reakcija na temu