Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot N1 Objavljeni detalji incidenta u Tovarniku

Objavljeni detalji incidenta u Tovarniku

Oglasio se DORH

Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru oglasilo se o incidentu u Tovarniku kada je je muškarac zapalio dvije kuće te pokušao usmrtiti policajce. Preminuo je u bolnici od policijskog hica.

'Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru je 6. rujna 2024., uz stručnu pomoć ekipe za očevide Policijske uprave vukovarsko-srijemske, provela očevid u Tovarniku, povodom počinjenog kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju te kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Prema do sada utvrđenom, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 43-godišnjak izazivanjem požara doveo u opasnost imovinu većeg opsega te pokušao usmrtiti službene osobe u obavljanju službene dužnosti 25-godišnjeg i 29-godišnjeg policijskog službenika, nakon čega je 29-godišnji policijski službenik ispalio hitac iz vatrenog oružja u osumnjičenika pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede te je radi pružanja medicinske pomoći prevezen u bolnicu gdje je preminuo.

Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru poduzima, zajedno s policijom, daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti počinjenja ovih kaznenih djela te okolnosti stradavanja 43-godišnjeg osumnjičenika', stoji u priopćenju.

Vaša reakcija na temu