Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TRAGEDIJA U ISTRI Paraglajder pao nakon skoka s vijadukta, preminuo na putu do bolnice

TRAGEDIJA U ISTRI Paraglajder pao nakon skoka s vijadukta, preminuo na putu do bolnice

Očevid je u tijeku

Paraglajder je pao nakon skoka s vijadukta Limska Draga, izvijestio je Stožer civilne zaštite. Županijski centar 112 Pazin dojavu je zaprimio u nedjelju u 16.17, piše Večernji.

Na teren su odmah poslani policija, hitna medicinska pomoć i vatrogasci. Prema prvim informacijama, pilot paraglajdera, 53-godišnji državljanin Velike Britanije, bio je ozlijeđen i pri svijesti, no istarska policija poslijepodne je izvijestila da je preminuo u vozilu hitne pomoći.

O događaju je obavješteno nadležno državno odvjetništvo te policijski službenici nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja.

Vaša reakcija na temu