Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAŽITE POSAO? Radnike traži nekoliko jakih firmi

TRAŽITE POSAO? Radnike traži nekoliko jakih firmi

Zapošljavaju tvrtke Deltron, Metro Cash & Carry, Strabag, Scania...

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Europa 92 zapošljava na pozicijama voditelj poslovnice (m/ž) i prodavač (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 12.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

Dolium d.o.o. traži komercijalista (m/ž) u Zadarskoj županiji i okolici. Prijave su otvorene do 29.2. Potrebni su odgovornost, samomotiviranost, spremnost na rad u dinamičnom timu ljudi, fleksibilnost, spremnost na učenje i edukaciju. Traži se trogodišnje iskustvo i minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se putem linka.

Gromela Centar d.o.o. u potrazi je za armiračem – majstorom (m/ž) u Zadarskoj županiji. Prijavite se najkasnije do 13.3. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi smještaj, obrok, prijevoz. Prijavite se ovdje.

Agencija Manpower zapošljava promotora u poslovnici – studenta (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 26.2. Posao se sastoji od svakodnevne komunikacije s kupcima, informiranje kupaca o uređajima, prezentiranje uređaja kupcima. Poželjno je poznavanje tehnologije, engleskog jezika, komunikacijske vještine. Potražite detalje i aplicirajte.

Deltron d.o.o. zapošljava u Splitu: prodajno komercijalni predstavnik/ prodajni inženjer (m/ž), montažer/ serviser klima uređaja (m/ž), specijalist marketinga i grafičkih rješenja (m/ž), voditelj radova – strojarske struke (m/ž), suradnik u tehničkom odjelu (m/ž), voditelj elektroinstalaterskih radova (m/ž) te voditelj gradilišta/ inženjer gradilišta (m/ž). Potražite više i prijavite se ovdje.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava sezonskog radnika (m/ž) u Splitu i Zadru. Posao obuhvaća izlaganje artikala i punjenje polica, praćenje evidencije isteka rokova, rad na blagajni, pripremu i praćenje protoka dokumentacije vezane uz slaganje robe, dostavu i povrat robe i ostalo. Prijave su otvorene do 1.3. Prijavite se ovdje.

Strabag traži nove radne snage u Dalmaciji: poslovođa – pripravnik (m/ž) i poslovođa gradilišta (m/ž). Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i spremnost na terenski rad, poznavanje rada na računalu te graditeljski smjer obrazovanja. Prijavite se na linku.

Scania Hrvatska d.o.o. zapošljava mehaničara (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 1.3. Očekuje se srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, snalaženje na računalu, dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim pozicijama. Poslodavac nudi stalni radni odnos na neodređeno vrijeme, zaposlenje u međunarodnoj kompaniji, mogućnost obrazovanja i napredovanja te bonuse. Prijavite se ovdje.

Agencija Tempus Octo za klijenta zapošljava na otoku Hvaru: pomoćni kuhar/ slastičar (m/ž), kuhar/ grill majstor (m/ž), kuhar/ slastičar (m/ž), kuhar – rad s tavom (m/ž), osoba za prijem gostiju restorana (m/ž). Osigurani su smještaj i topli obrok. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Le Méridien Lav Split u potrazi je za Sous Chef-om (m/ž) i zaštitarom/ čuvarom (m/ž). Mjesto rada je Split. Prijave se zaprimaju do 29.2. Poslodavac nudi edukaciju, kompetitivna primanja i visoke međunarodne standarde. Prijavite se na linku.

Vaša reakcija na temu