Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka PREDSJEDNIK PERKO: Sloga će imati sve uvjete za igranje u 3. HNL Jug!

PREDSJEDNIK PERKO: Sloga će imati sve uvjete za igranje u 3. HNL Jug!

Bilo bi dobro da se provjeri i kakvo je stanje u aktualnim trećeligašima

Tragom priče koja se pojavila na Facebooku o tome da Sloga iz Mravinaca nema uvjete za igranje u 3. HNL Jug, kontaktirali smo predsjednika kluba dr. Zdravka Perka...

- Sloga će u sljedećoj sezoni igrati 3. HNL Jug. Najprije, službeno još ništa nismo dobili, ali mogu reći da se na igralištu u Mravincima trebaju doraditi još neke stvari, prije svega zid iza južnog gola mora biti na većoj udaljenosti od terena. Za to smo već napravili projekt i sve će biti riješeno do početka sljedeće sezone - rekao nam je Perko.

No, nema brige i da se ništa ne popravi:

- Na području Grada Solina imamo još dva adekvatna terena, s tim da nam je NK Solin već izašao u susret, tako da u slučaju potrebe možemo i tamo igrati. Dakle, Sloga će imati sve uvjete za igranje u 3. HNL Jug, a mi ćemo napraviti sve da to bude i na našem travnjaku.

Ovo je povijesna sezona za momčad iz Mravinaca, koja je prvak 1. ŽNL, a na organizaciji utakmice šesnaestine finala Kupa Hrvatske, kada je oboren rekord stadiona, mogli bi im pozavidjeti i renomiraniji ligaši. Otvara se i pitanje natkrivanja dijela tribine...

- Mi ćemo težiti rješenju i tog pitanja, ali bilo bi dobro da nadležni još jednom provjere i kakvo je stanje u aktualnim trećeligašima. Jer nema smisla da su jedni uvjeti za prvake četvrtih liga, a drugi za momčadi koje se trenutno natječu u 3. HNL - zaključio je predsjednik Sloge.

Vaša reakcija na temu